Zonwering met meerdere functies

Bij Maes Homestyling biedt men u zonwering te Ruisbroek-Puurs aan, die mooi en decoratief oogt aan uw vensters en uiteraard ook de zon kan buitenhouden tijdens de heetste momenten van de dag.

Oplossing voor elk interieur

Om de warme zonnestralen tegen te houden kunt u opteren voor rolgordijnen of lamellen. Deze zijn relatief eenvoudig in look en passen bijgevolg ook in elk interieur. Kleuren en motieven kunnen uiteraard volledig vrij gekozen worden. In het gamma van de lamellen zijn er zowel horizontale als verticale modellen beschikbaar.

Service

Spring eens binnen en ontdek alle mogelijke vormen van zonwering in de showroom die zich boven de winkel in Ruisbroek-Puurs bevindt. U krijgt advies op maat van uw wensen. Uiteraard wordt er enkel gewerkt met hoogkwalitatieve materialen van de beste merken Sunway en Louverdrape. Aangezien ook het maken en de plaatsing in de service kan inbegrepen zijn, kan er langsgekomen worden voor een volledige opmeting.

Advies op maat

Vragen? Opmerkingen? Aarzel dan niet en bel of mail meteen. Wilt u ook de kleur van uw muren vernieuwen of een nieuwe vloerbekleding voorzien? Vraag dan gerust naar alle combinatiemogelijkheden.