Verfwinkel Maes Homestyling brengt uw interieur opnieuw tot leven.

Alles vervaagt, ook de verf aan uw muren is geen uitzondering. Krassen, oneffenheden, kleuren die vervagen,… allemaal factoren die ervoor zorgen dat het noodzakelijk is om op een gegeven moment nieuwe schilderwerken uit te voeren. Hiervoor hebt u passende verf nodig en die vindt u bij verfwinkel Maes Homestyling regio Ruisbroek-Puurs.

Diverse merken

Bij Maes Homestyling vindt u een eindeloos gamma aan verfsoorten. Er zijn diverse mengmachines aanwezig die tevens uw eigen kleur kunnen samenstellen. De merken Trimetal, Herbol, Sikkens en Motip zijn de meest gekende maar daarnaast zijn er nog andere beschikbaar zoals Caparol, SPS en Finess.

Zoekt u een specifiek merk dat u hier niet meteen terugvindt? Vraag er dan zeker naar en in de winkel wordt er meteen gekeken hoe men u verder kan helpen.

Voorbehandeling

Om een duurzaam resultaat te verkrijgen bij het aanbrengen van een nieuwe verflaag is een goede voorbehandeling onontbeerlijk. Hiervoor dient u een goede primer te gebruiken. Dit product zorgt voor een goede voorbereiding van de ondergrond. Bovendien hebt u, dankzij een primer, minder verf en dus minder lagen nodig.

Wenst u meer info over schilderwerken in Puurs, bij Ruisbroek? Aarzel dan niet om contact op te nemen!