Raamdecoratie in allerlei prijsklassen

Is uw raamdecoratie toe aan vernieuwing? Bij Maes Homestyling kan u rondsnuffelen tussen mooie gordijnen en raamdecoratie regio Ruisbroek-Puurs.  Zowel meten, maken als plaatsen behoren tot onze activiteiten.

Soorten raambekleding

Er is een ruime keuze aan stoffen in alle prijsklassen. Zo zijn er de klassieke glasgordijnen die iedereen kent. Maar daarnaast zijn vooral vouwgordijnen sterk aan een opmars bezig. Wie graag zijn interieur echt tot in de puntjes afgewerkt ziet, moet zeker overgordijnen plaatsen.

Nagenoeg elke soort is toepasbaar in zowel klassieke als moderne interieurs. Vraag gerust advies op maat aan één van de medewerkers. In de showroom kunt u ook verschillende confectiemogelijkheden voor raamdecoratie zien. Zo is er onder meer Oer, BM, Hookedonwalls, Arte,… De huidige collecties worden op regelmatige tijdstippen uitgebreid zodat Maes Homestyling steeds de grootste blijft  op vlak van raamdecoratie te Ruisbroek-Puurs.

Totaalpakket

Wenst u advies om zowel uw vloerbekleding, raamdecoratie, behangpapier en zonwering volledig in het nieuw te steken? Raadpleeg dan één van de teamleden die u de showroom zal laten zien. Op die manier kunt u leuke ideetjes opdoen. Neem vrijblijvend contact op voor prijzen of info. Zowel particulieren als zelfstandigen kunnen bij Maes Homestyling terecht voor alle benodigdheden om hun interieur op te frissen.